Laatste dag in Villach Landskron - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu Laatste dag in Villach Landskron - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Laatste dag in Villach Landskron

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep

26 April 2011 | Oostenrijk, Wenen

Volgens het Oostenrijkse weerbericht hebben we het hier wel gehad met de zon. Vandaag nog wel de zon gezien, hebben ook buiten gegeten maar vanmiddag even een flinke bui met regen en hagel. Hier tussen de bergen zie je het niet aankomen.
We zitten heel dichtbij Verditz (dit even voor de familie)
26 jaar geleden zaten we hier met 11 personen in een groot huis midden in de bossen. Heel gezellig. Vooral als we naar de bakker gingen in het dorp.
Samen met mijn zwager Fred stond ik iedere morgen vroeg in het dorp bij die bakker en bestelden dan sechszig brotchen, sechszehn vroeg de juf achter de toonbank. Nein sechszig. Kwam ze met een hele grote meelzak vol broodjes.
We hebben leuke herinneringen aan die vakantie.
Deze reis is ook bijna afgelopen. In 2 of 3 dagen ( dat ligt aan de drukte op de weg) rijden we naar Berg en Dal.
We rijden via Würzburg, Frankfurt en Keulen.
Het fijne van reizen is het weer thuiskomen.
Je eigen grote bed, de grote tafel en vooral je eigen douche. Het is toch iedere vakantie weer even die knop omzetten. Je staat op je eigen slippers, je eigen handdoek en het water is schoon maar toch........
Soms was het best een eind lopen, in het donker (voordeel in Noorwegen....altijd licht...24 uur lang.)..dan heb je dat probleem niet.

We zullen onderweg niet op internet kunnen omdat we veel autobanen rijden en overnachten op camperplaatsen.

Wat betreft de verslagen is dit dus de laatste.
De volgende vanuit Denemarken, Zweden of Noorwegen in Juni.

Allemaal groetjes

• 27 April 2011 - 06:46

Elly:

Groet en dank je... kwam gisteren de foto's tegen van de familie reunie in jouw lommerrijke tuin!!! Goede reis terug...EL.XXX

• 27 April 2011 - 08:25

Miep:

Het was een heerlijke vakantie in Verditz.
    We hebben daar ook heel veel bosbessen geplukt.
    Elke dag bosbessen, weet je nog Wim?
    Groetjes en tot ziens.
    Miep

• 27 April 2011 - 16:01

198:

Ola!

EEn rustige en fijne terugreis naar Berg en dal!!
    even een maandje een eigen douche, wc, tafel, bed en familie om er daarna weer lekker tegenaan te gaan hoor ik!!

lekker!

groetjes!!

• 28 April 2011 - 14:31

Judith & Marle:

Hoi

hebben jullie een fijne vakantie gehad?
    we horen snel weer van jullie.

xx Judith & Marle