Skellefteå
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
09 Juni 2010 | Zweden, Skellefteå
Vandaag blijven hier in Skellefteå.
We hebben een huishoud en techniekdag.
Wim bouwt de koelkast onderin op 12 volt ( werking terwijl de camper rijdt) en op 220 (op de electriciteit) Het was peanuts om dat voor elkaar te krijgen. Ondertussen heb ik twee wasjes gedraaid. Wit en bont. Alles ligt weer in de kast, en we kunnen weer vooruit.
Wim wandelt ook nog een rondje in de omgeving van de camping. Hij neemt het fototoestel mee, misschien komt ie een eland tegen, en geloof ik dat niet. Bewijs.
Het levert wel mooie plaatjes op.
Die zet ik er gelijk bij.
Morgen rijden we verder richting Jokkmokk. Over de poolcirkel. Lapland. En rendieren. Weer een stukje dichter bij ons doel, de Lofoten en de Vesteralen.
Wij boffen ontzettend met het weer. Helder, strakke blauwe lucht en tot nu een heel klein buitje regen.
Wat ons hier heel erg opvalt is de temperatuur. Het is nu de hele dag en nacht licht. De zon komt op om 2.00 uur 's nachts en gaat onder om 1.30 uur 's nachts.De zon is er dus een half uurtje niet. Maar dan is het niet donker. De temperatuur is overdag 24 gr. en rond 22.00 uur 6 gr. Maar 's morgens vroeg halfzes is het al weer lekker in de zon.
Veel liefs allemaal en tot volgend bericht.