jaargang 4 nummer 1 - Reisverslag uit Berg en Dal, Nederland van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu jaargang 4 nummer 1 - Reisverslag uit Berg en Dal, Nederland van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu
VIP-Report

jaargang 4 nummer 1

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep

07 April 2011 | Nederland, Berg en Dal

De camper is weer "zomerklaar", en staat te trappelen (net als wij)om te vertrekken.
Vrijdag 8 april gaan we.
De bedoeling is via Duitsland,Oostenrijk, Italie, (daar bezoeken we uitgebreid Venetie), langs de kust verder richting Istrie (Kroatie) te trekken.
Wijzigingen i.v.m. slecht weer voorbehouden.
Welkom voor wie ons gaat volgen op deze site.

• 07 April 2011 - 20:35

Ineke:

Goeie reis, Globetrotters!!! je weet het he?? ik ben een beetje jaloers op jullie,,Geniet ervan en wij genieten weer van jou verslag Bep, dus reizen we toch een beetje mee!!! Wanneer zijn jullie weer terug????? Liefs uit Vaassen

• 07 April 2011 - 20:48

Veel Plezier!:

Hele goede reis! En geniet er maar lekker van! Wij hopen dat jullie lekker weer hebben en wij zullen weer met veel plezier jullie verslagen lezen! Gaan de hengels trouwens ook mee??

Groetjes

Chris en Désirée

PS Wij zijn net terug van 6 dagen Portugal, ook de moeite waard om naar toe te gaan, of zijn jullie daar ook al naar toe geweest??!!

• 08 April 2011 - 08:54

Jet:

veel plezier en mooi weer

• 09 April 2011 - 19:12

Judith:

Veel Plezier en tot Snel

• 13 April 2011 - 18:35

René:

Mooi is dat. Gaan we zondag lekker fietsen. Goh, laten we naar Berg en Dal gaan op de koffie bij Wim en Bep. Mooi nie.....
    Veel plezier. We gaan jullie weer volgen.

• 18 April 2011 - 13:49

Annelies En Will:

Hallo Bep en Wim
    Ja hoor genieten jullie maar lekker van dit reisje. Ik wist niet dat dit er aan zat te komen, maar ik hoef ook niet alles te weten.Venetie zijn wij ook ooit geweest maar toen was het er koud en regenachtig. Vooral de weg er naar toe. Wel mooi om een keer te zien. Volgens mijn vriendin uit Sliedrecht is Kroatie ook een belevenis. Zij gingen vooral om de kinderen te bezoeken die zij een paar keer in de vakantie in huis hebben gehad. Ook heel veel armoe maar heel vriendelijke mensen. De taal was wel een probleem maar met handen en voeten kun je veel duidelijk maken.
    Heel veel succes met de reis er naar toe. De wegen zijn er ook niet overal even vlak dus hou de wieldoppen in de gaten.
    Groetjes en tot ziens