Cavallino en...internet
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
14 April 2011 | Italië, Cavallino
We zijn in Cavallino en hebben internetverbinding.
Ik schrijf eerst over de route van de afgelopen dagen.
Via Duitse autobanen zijn we terecht gekomen in Thulba, daar hebben we overnacht op een camperplaats aan een meer.
De volgende dag doorgereden naar Oostenrijk en hebben twee dagen gestaan op een kleine maar uiterst nette camping in Imst.
In Imst hadden we een prachtig uitzicht op bergen met sneeuw. Terwijl wij in de zon voor de camper zaten, zagen we in de verte de skilift, die de skiërs omhoog bracht naar de sneeuw.
Vanuit Imst doorgereden naar Italië, naar het plaatsje Peschiera aan het Gardameer. Het plaatsje was klein en gezellig en de camping was megagroot.
Vanuit Peschiera naar Verona. Dat is maar een klein eindje, dus daar zijn we al vroeg zodat we de stad kunnen bekijken, nadat we de camper hebben geparkeerd, op een camperplaats midden in de stad. Hier gaan we ook overnachten.
Verona is een mooie stad. Gezellige terrasjes, leuke smalle straatjes, het balkon van Julia en niet te vergeten de Arena.
In de Arena een concert of opera bijwonen op een mooie zomeravond lijkt me niet verkeerd.
Donderdag rijden we richting Venetie en om 13.00 uur hebben een mooie camping gevonden in Cavallino. We mogen zelf een plaats uitzoeken en dat wordt nummer 30, direct aan het strand.
Vanuit de camper zien en horen we de zee.
Vanuit hier kunnen we met een bus/boot ticket naar Venetië.
We zijn 1440 km. ver van huis en Wim heeft nog steeds een haat/liefde verhouding met Gerda (onze TomTom).
Onderweg programmeert hij haar om provinciale wegen te rijden, en vervolgens moppert hij dat ze niet de goede weg neemt.
Maar….Gerda weet alles perfect te vinden.
Gerda heeft er een vriendje erbij, dat is onze paddy (i pad).
Paddy heeft heel veel mogelijkheden onderweg, is vooral gezellig, gemakkelijk, vlug te pakken, en heel gebruiksvriendelijk.
Het weer is heel erg goed. In Oostenrijk was het zelfs 25 gr. Maar ’s nachts heel koud. Hier in Cavallino is het vandaag een beetje fris maar het kwik gaat de komende dagen weer omhoog volgens het weerbericht.
15 April 2011 - 07:15
Ed:
Hoi Levensgenieters,
Leuk om jullie weer te kunnen volgen.
Wij gaan in mei ook weer even op pad met een (gehuurde) camper en blijven in eigen land.
Ik zal regelmatig op jullie blog kijken.
Goede reis en veel plezier.
Ed -
15 April 2011 - 09:13
Diana:
Hallo Veel Liever Zigeuners,
Klinkt allemaal weer goed! Geniet ervan,
groetjes, Diana. -
15 April 2011 - 10:00
Judith:
Zo te horen is het daar erg gezellig in oostenrijk zou nu wel geen sneeuw meer liggen na de laatste keer dat wij er waren :P
Hopelijk horen wij nog iets van jullie
xx Judith -
15 April 2011 - 18:10
198:
Dag Ottertjes!
jullie voelen je als een otter in het water volgens mij ;-)
wat klinkt het toch weer gezellig, lekker, knusjes, warm en leuk met Gerda en Paddy!! Neem maar lekkere receptjes mee ;-) Italiaans is erg lekker....
groetjes!!! -
16 April 2011 - 12:38
Marjolijn:
Dat klinkt weer erg fijn allemaal! Veel plezier en geniet van het zonnetje.
En de schoonheid van Italië!!