Zondag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
18 April 2010 | Spanje, Sant Pere Pescador
We hadden vandaag geen NRC met bijlage en heerlijke colum van Youp, geen Gelderlander en niet te vergeten alle crypto's maar wel weer een nieuw boek. Mijn vierde!!!! Heb er negen bij me. Ik lees boeken van Saskia Noort, Susanne Vermeer, Het huis van de Moskee, en nu iets van Carry Slee. Het is van alles wat. Een thriller, wat om te lachen, het huis van de moskee, tja bijzonder en nu dan Moederkruid en dochter van Eva, Ik weet nog niet wat ik daarvan moet denken. Schaduw van de wind wil ik nog een keer lezen en Mannen die vrouwen haten ligt ook nog te wachten.
We luisteren veel CD's. Allerlei soorten muziek. Sommige...die van Johnny Cash Orange blossom special b.v.....mogen niet onderweg want dan gaat Wim steeds harder rijden. En we zijn al geflitst onderweg in Frankrijk. Vanaf de zijkant !!!! Ik zei nog die vinden onze camper mooi !!!!!!!
Vandaag heb ik ook gewassen. Ik niet maar een machine hier op de camping.
Net heb ik een paar dingen daarvan ook gestreken met een heus klein camping strijkboutje en vorig jaar bij Ikea een heus klein ophangbaar strijkplankje gescoord. Terwijl ik stond te strijken naar TV gekeken (duitse zender) met nieuws en uitvaart van Poolse president. Wim heeft net duitse sport gekeken. We kunnen geen nederlandse zenders ontvangen (unser wohnmobil ist eine deutsche ja) maar dat vinden we niet zo erg. Want waar kijk je dan naar.???? Zoeken naar Joseph, zoeken naar Mary Poppins, zoeken naar Xfactor,zoeken naar een nieuwe lepelbuiger, hoe we op moeten voeden,problemen oplossen met onze pubers,o,ja de vrouw van Rene Froger komt je burenruzie regelen, hoe we onze gevangenen aan een date kunnen helpen, wie kan er het beste koken, wie kan het hardste schreeuwen als andere koken, hoe leeft Jan Smit, Danny de Munck,en Jean Marie Pfaff, en tot slot de smaakpolitie.(ik weet niet hoe hij heet hahahah maar die is erg.
Wel mis ik Mathijs van Nieuwkerk. En het Journaal. Nu vooral als er iets aan de hand is. Maar via internet (wat nu ongelooflijk goed werkt) kunnen we dat allemaal weer volgen.
Dus lieve allemaal, de was is schoon en gestreken,alle apparaten opgeladen, de fietsen staan weer achterop, de stoelen liggen weer onderin. De route is bekeken, morgen rijden we verder. Als alles werkt horen jullie vanaf de volgende camping weer een en ander van ons.
19 April 2010 - 04:39
Toos Braam: