en retour - Reisverslag uit Vincelles, Frankrijk van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu en retour - Reisverslag uit Vincelles, Frankrijk van Wim en Bep otter - WaarBenJij.nu
VIP-Report

en retour

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep

30 April 2010 | Frankrijk, Vincelles

Vanmorgen heel vroeg ( 9.15 uur ) vertrokken, als je je bedenkt dat we dan alles ingeruimd, opgeruimd en ontbeten, betaald en gedoucht hebben.
De madame van de camping had al gezien dat de plastic femme verdwenen was en dus...een heerlijke cote de Millau. De fles wijn kregen we vanmorgen mee. Ze gaat ook deze site lezen, het gaat per slot over haar camping. (Dat heeft ze dus vanmorgen gelijk gedaan (zie verslag 28.4 reaktie van Wanda, de madame van de Camping) Ik kan jullie allemaal die camping aanbevelen. Leuke plaatsen ruim vooral, geen disco, geen animation, wel een zwembad en dicht in de buurt van de stad Millau. Veel restaurantjes in de buurt, en heel heel veel te zien. Qua natuur, en cultuur. De gorges van de Tarn zijn ook schitterend.

De bedoeling is om vandaag in de buurt van Auxerre te komen en dat is gelukt. Het land van de Bourgogne. En we dronken bij het eten Pinot Noir. We reden de hele dag binnendoor. Is niet bepaald rustig maar "peagevrij". Onderweg zagen we de bloeiende koolvelden. Prachtig gezicht al die gele vlaktes.
Vanmorgen (in het begin van de route reden we de ...nieuwe...A75 Dat is ook de weg van de brug bij Millau. Ik weet niet of er nog mensen richting Frankrijk rijden binnenkort maar dat is een prachtige weg, en toch vrij rustig.
Hier staan we dus een nachtje en morgen gaan we weer verder richting Luxemburg. Zondag zijn we dan thuis.
Misschien wel, misschien niet op tijd voor Wim om naar NEC tegen Ajax te gaan kijken.
A tout a l'heure

• 01 Mei 2010 - 09:04

Diana Reinier:

Heerlijke reis vol verrassingen(lijkt wel een poppenspel), alles weer op de voet gevolgd en ik kijk uit naar het groen (in het flesje).
    Goede thuiskomst groetjes.

• 01 Mei 2010 - 09:06

Diana:

Ben een wildklikker bewijs zie je nu maar goed een beetje aandacht extra is ook niet erg.

• 01 Mei 2010 - 15:15

198:

mooi uitzicht hoor vanuit de camper!
    keertje bijkletsen met een pinot noir???

groetjes!!