Weer terug bij St. Petrus
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
22 April 2010 | Spanje, Madrid
We zijn wel een beeje uit de buurt gaan staan van de Molly's, want die komen geheid vanavond ook weer.
We zijn vandaag van Mataro naar Sant Pere Pescador gereden via Figueres. Daar waar het museum van Dali is. We kopen er wel een boek over want de bekendste stukken hingen in Barcelona. Hadden ze dat nonos de Juuudos eergisteren niet kunnen vertellen.
Enfin. Een groot stuk zalm, witte wijn, spaghetti en dillesaus maakte een heleboel goed.
En aardbeien.........die zijn hier bijna voor niets.....lekker rood en veel. Dus daar maken we ook misbruik van.
22 April 2010 - 19:26
Will&annelies:
Ha lekker aardbeien deze week ook nog gegeten maar dan uit de diepvries je weet wel met balsamico en zo toch nog wel lekker.Jammer van Dali lijkt me zo mooi in het echt.Vroeger met kunstgeschiedenis gehad en ooit een paar in het echt gezien in Boymans v Beuningen.Soms hier ook mooi weer het weekend schijnt heet te worden. Maar de heggen moeten nog geknipt waar ik al aan was begonnen want will is er alergisch voor, mooie smoes.Mis Bep enorm op het werk maar geniet ook van jullie berichtjes dat maakt het wel weer goed.Tot snel