WIFI 80%
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
24 April 2010 | Spanje, Sant Pere Pescador
Veel spanjaarden doen op dit moment de afwas, zetten hun kleine grut onder de douche en naast onze camper is nog een feestje met BBQ en..........de drie Molly"s.
Allereerst zal ik een excuus maken aan Molly DUE want Molly DUE was op haar vier teentjes getrapt omdat ze geen italiaanse Molly was. Due is een italiaanse tweede en het moest dus Molly DOS zijn. Excuus dus. Na een dikke week spanje ben ik daar dus uit. Uno (of una) dos tres quartro enz.
Eergisteren zijn we dus weer teruggekomen op deze camping in Sant Pere Pescador, want we zijn op de terugweg richting Nederland. Het enige "doel" wat we nog hebben deze laatste week is de spectaculaire brug bij Milau.
Het is de hoogste brug van Europa, we hebben hem wel vanuit de verte gezien toen ie in aanbouw was. Nu willen we er overheen en dan vanuit een parkeerplaats op het einde (of begin wat je wil) het geheel aanschouwen.
We zullen wel een flash back krijgen want vorig jaar in Noorwegen hebben we ook hele spectaculaire bruggen gezien. De Atlanticbruggen b.v.
Deze camping Aquarius in Sant Pere Pescador net over de spaanse grens bij Perpignan durf ik iedereen aan te bevelen. Prima plaatsen en super super schoon. Terwijl het al heel erg druk is vooral in de weekenden.... tijdens de spaanse invasie. Naast ons staat een Belgisch echtpaar uit Brugge met een tweede huis in Valencia. Hij is gepensioneerd fotograaf en de beste praatjesmaker van de Benelux. Tjonge wat die man niet verzint om efkes te praten....en gezellig....en geen onzin....hij heeft ook echt wat te vertellen.
Daar tegenover een echtpaar uit Uden met een zoon die in St. Hubert woont (echt waar), die de camper bij dezelfde dealer hebben gekocht in Eindhoven als wij. De meneer heeft nog in Nijmegen les gehad van Sjaak Theunissen (vader van Paul) Kleine wereld.
Er staan niet veel Nederlanders hier.Wel heel, heel veel duitse echtparen, ongeveer net zo grijs (oud) als wij.
Vanmiddag zijn we op het strand gaan kijken naar het kiteboardsurfen. Er was een flinke branding dus mooie sprongen in de golven met die boarden.
We lezen veel. Ik hou me aanbevolen voor leuke boeken (titels) voor mijn volgende reis. Ik heb bijna alle boeken uit. Wim leest momenteel een boekje van Paulien Cornelissen, Taal is zeg maar mijn ding. Leuk boek, geen echt leesboek, maar toch.
Ik lees in de nederlandse kranten dat jullie ook mooi weer hebben nu, geniet er allemaal van, veel liefs en tot volgend verslag.
Ik probeer er ook nog een paar foto's op te zetten bij de afgelopen verslagen.
25 April 2010 - 15:50
Elly:
ha grijze duifjes!!! Wat zijn we toch allemaal verschillend!!!..... maar 3 molly's [ naam van oma van mijn kinderen] bij de bbq is wel byzonder. Die kleurrijke fruit-drankjes in plastic bekers, zie je ook op de Albert Cuypmarkt. Zal eens opletten wat ze hier kosten. -
25 April 2010 - 15:56
Elly:
kijk uit naar foto's van die spectaculaire brug bij Milau!!!
Goede reis terug met was 't niet Gerda? -
25 April 2010 - 20:49
Henriette:
Heb nu pas alles gelezen, kreeg geen berichtje via mijn mail :(, heerlijk om jullie verhalen te lezen, ik geniet ervan. Hier alles ok, nog een paar dagen en dan gaan wij ervandoor, heb er veel zin in.
Heel veel liefs, Henriette