Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Wim en Bep
19 Juni 2010 | Noorwegen, Sandsletta
Het is vandaag ontzettend koud in Sandsletta.
Een koude noord westen wind.
In de verte boven zee zien we een strookje blauwe lucht, ik maak er een foto van, dan hebben we dat vast te pakken.
Toch gaat Wim met een bootje het water op om een beetje te verkennen en te vissen.
Lang blijft ie niet weg want DE wedstrijd tegen Japan begint al om half twee.
Beate van de camping hier heeft sinds gisteren ook een abonnement op meer zenders gekocht zodat we alle wedstrijden kunnen zien.
We zitten hier warm en droog. Wim kijkt nu voetbal en ik typ mijn verslag.
Veel valt er niet te vertellen maar ik heb wel een aantal foto’s van flora en fauna die jullie kunnen bekijken.
Vanavond gaan we hier in het restaurant uit eten. Ik heb al op de menukaart gekeken, we kunnen kiezen uit vis: zalm, walvisbiefstuk, seifilet (koolvis), kabeljauw en zeeforel.
En natuurlijk vleesgerechten. Ik weet niet of we hier rendier en elandbiefstuk kunnen eten.
Maar dat vertel ik morgen.
Als jullie met z’n allen binnen zitten kijken naar voetbal en toch niets doen met die lekkere warme bol daar boven in de lucht, stuur ‘m dan alsjeblieft deze kant uit. Of vraag aan Erwin Krol of Marian de Hond van het KNMI of ze kontakt opnemen met de Neurse Weerkneuten hier en de wind een andere kant opzetten, de verwarming een beetje hoger, en een koperen bol boven de strakblauwe lucht plaatsen.
Het is nu 21.15 uur. We hebben zojuist gegeten samen met Gert Jan en Jannie uit Groningen en het spijt me Joop, we kregen van het huis een voorafje. Het was een carpaccio van walvisbiefstuk met een sausje van lette romme en tyttebaere. Het is lekker. Van te voren hadden wij vieren al afgesproken dat we geen walvisvlees zouden kiezen, maar als de aardige Beate het komt aanbieden, durfden wij niet te weigeren.
19 Juni 2010 - 13:17
Joop:
Ik zal nooit in een restaurant gaan eten waar ze walvis op het menu hebben. Hebben ze daar ook vegetarische gerechten ? De zon schijnt hier ook niet echt. Gr. -
19 Juni 2010 - 18:16
198:
lekker warm tegen elkaar aan kruipen wil (is onze ervaring tenminste) nog wel eens helpen. En dan vooral de koude voetjes tegen de kuiten van je man.....mmmm...reken maar dat het dan snel lekker warm is -
19 Juni 2010 - 19:24
Eva Stekelenburg:
Hallo,
Leuk om op deze manier een beetje een idee te hebben van de vakantie van mijn ouders. En nog een foto waar ze op staan ook. Mooie site en ik heb de verhaaltjes met plezier gelezen.
De zon hebben wij vandaag ook niet veel gezien maar toen die door de wolken heen piepte heb ik gezegd dat Sandsletta ook heel mooi is....dus wie weet?
groeten aan m'n ouders als jullie ze nog weer tegenkomen.
Eva en Erik uit Nijmegen -
20 Juni 2010 - 10:07
Jasper:
heey oma en opa het is nu (o)pa-dag als jullie terug komen willen jullie dan nog een stukje taart xjes jasper -
20 Juni 2010 - 12:46
Opa En Oma:
Nou !!!!!!!!! dat lusten wij wel hoor.
Maar ik hoop dat we dan wel een stukje van een andere taart krijgen want deze is dan een beetje oud.
dikke kus -
20 Juni 2010 - 13:07
Martijn:
o-pa dag is eindelijk aangebroken mamma doet jullie de groetjes en ik hoop dat jullie gou terug komen
(h) -
20 Juni 2010 - 13:20
Opa En Oma:
Morgen is er weer een "bijzondere"dag.
Ben je al naar stad geweest??? En wat heeft jullie papa allemaal gescoord ????
Dikke kus -
20 Juni 2010 - 14:22
Lotte Stekelenburg:
Hallo, leuk om een foto van mijn ouders bij jullie aan tafel te zien op jullie weblog. Ziet erg gezellig uit ondanks het grauwe weer. "Groningen in het groen" is ook erg mooi! Groetjes voor jullie en m'n ouders als ze daar nog zijn. Lotte.